Persoonlijke ondersteuning

Wij werken samen met jou aan een succesvol partnerschap. Als Usenet Junction affiliate partner beschik je over een persoonlijke partnermanager die je vertrouwd maakt met het programma, met je partnerbeheersportaal en met de partners van de Usenet provider. Bovendien werkt de partnermanager met jou aan de ontwikkeling of herziening van jouw marketingstrategie. Dit met het oog op zoveel mogelijk conversies voor jou. Hij helpt je bij commissie tracking, rapportage en uitbetaling van commissies.

Beeldmateriaal:

Wij beschikken over een ruime keuze aan banners, zodat je er zeker één vindt die beantwoordt aan je behoeften. Kan je toch geen banner vinden met afmetingen die passen bij jouw website? Contacteer je affiliate manager en hij of zij zorgt er samen met ons team van grafische designers voor dat je ontvangt wat je nodig hebt. 


Alle banners en tekstlinks zijn voorzien van je unieke trackingcode, zodat alle activiteiten, zoals paginavertoningen, klikken en verwijzingen in real time worden gemeten en getoond in je partnerbeheersportaal.

Realtime rapportage:
Je hebt 24/7 toegang tot je partnerbeheersportaal. Dit portaal biedt je alles wat je nodig hebt. Je kan er banners en tekstlinks ophalen van al onze Usenet partners, statistieken raadplegen zoals paginavertoningen, klikken, doorklikratio en doorverwijzingen. En je kunt uiteraard je behaalde commissies inzien.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via support@usenetjunction.com.