Commissies

Easynews

Usenet Junction betaalt momenteel een eenmalige commissie van $30,- per betalende klant!

Het is zeer eenvoudig. Je levert een abonnee aan Easynews, en wij betalen je $30,-. Je krijgt 24/7 toegang tot je partnerbeheersportaal. Hier worden nauwkeurig alle behaalde commissies bijgehouden.

*Houd er rekening mee dat het abonnement Easynews Unlimited NNTP Only van $9.95 twee opeenvolgende factuurperiodes actief moet zijn voordat de commissie wordt goedgekeurd.

Newshosting

Usenet Junction betaalt momenteel een eenmalige commissie van $30,- per betalende klant!

Het is zeer eenvoudig. Je levert een abonnee aan Newshosting en wij betalen je $30,-. Je krijgt 24/7 toegang tot je partnerbeheersportaal. Hier worden nauwkeurig alle behaalde commissies bijgehouden.

*Houd er rekening mee dat het abonnement Newshosting Unlimited special account van $9.95 twee opeenvolgende factuurperiodes actief moet zijn voordat de commissie wordt goedgekeurd.

UsenetServer

Usenet Junction betaalt momenteel een eenmalige commissie van $30,- per betalende klant!

Het is zeer eenvoudig. Je levert een abonnee aan UsenetServer en wij betalen je $30,-. Je krijgt 24/7 toegang tot je partnerbeheersportaal. Hier worden nauwkeurig alle behaalde commissies bijgehouden.

*Houd er rekening mee dat het abonnement UsenetServer High-Speed Plus special account van $9.95 twee opeenvolgende factuurperiodes actief moet zijn voordat de commissie wordt goedgekeurd.

Pure Usenet

Pure Usenet betaalt de beste commissie van alle Europese Usenet Providers. De commissie is afhankelijk van het soort abonnee dat je aanlevert. Wij betalen:

  • $10 commissie voor iedere abonnee boven de $5.
  • $5 commissie voor iedere Free Trial en voor iedere abonnee onder de $5.

XLned

XLned betaalt de beste commissie van alle Europese Usenet Providers. De commissie is afhankelijk van het soort abonnee dat je aanlevert. Wij betalen:

  • $10 commissie voor iedere abonnee boven de $5.
  • $5 commissie voor iedere abonnee onder de $5.

Alle commissiesaldo's van $100 of meer worden voor de 15e dag van de maand automatisch per cheque verwerkt. PayPal is ook beschikbaar voor partners en bedrijven die buiten de Verenigde Staten gevestigd zijn.

Commissies voor nieuwe affilliates vereisen het instellen van een betaling en review periode. Dit kan 60 dagen duren vanaf de eerste geldige conversie.